Voorbeelden

Architectuur

Bouwvergaderingen waren nog nooit zo vruchtbaar. Het praat een stuk eenvoudiger als er een model op schaal op tafel staat. Mensen kunnen met een model veel beter verwoorden wat ze wel en niet willen en de kans op fouten in het ontwerp wordt aanzienlijk verkleind.

De techniek van het 3D printen maakt het nu mogelijk om op een eenvoudige en voordelige manier schaalmodellen te produceren.


Sieraden en Spellen

Ontwerp uw eigen sieraden met uw computer en laat ze eenvoudig 3D printen door een professional. Door gebruik te maken van deze techniek kunt u al in kleine oplage unieke objecten maken.

Het leukste kado om weg te geven is iets wat je zelf ontworpen hebt. En valt het sieraad in de smaak dan kunt u eenvoudig het ontwerp per stuk laten printen om bijvoorbeeld te verkopen.


Kunst en Gadgets

Een kleine versie van je droomauto of een grappige robot. Ontwerp een model en laat het printen met PLA plastic. Alleen je fantasie is de beperking en natuurlijk kennis van de software om de ontwerpen tot leven te wekken.

Met een 3D printer kunnen er zelfs bewegende delen direct in elkaar geprint worden. Onmogelijke constructies worden mogelijk dankzij onze 3D printers.


Unieke producten

Een nieuwe handgreep op het keukenkastje of een haakje wat u maar niet kunt vinden in de winkel. Met 3D print technieken kunnen we de toekomst zelf vormgeven.

Een origineel ontwerp kan voordelig speciaal op maat worden geproduceerd. Laat u niet beperken door het onbekende en maak kennis met de mogelijkheden van het 3D printen!


 

 

3d-torens

Maquette 3D geprint op schaal
Wit PLA

 

3d-blokjes

3D geprint blokkendoosje
Oranje PLA

 


3d-auto

3D geprint schaalmodel prototype 2CV
Rood PLA

 
 
3d-haakjes

Ready made 3D geprinte haakjes
Diverse kleuren PLA, ABS en ABS like